Ce urmărim?

Ce urmărim? Implicarea reală, activă, responsabilă și informată a cetățeanului în viața civică și politică, dincolo de participarea la alegeri, printr-un dialog permanent și ferm cu autoritățile, monitorizarea atentă și calificată a activității acestora și sancționarea prin mijloacele oferite de democrație a oricăror forme de abuz sau ineficiență.

Vrem să încurajăm contribuția cetățeanului la construcția viitorului comun, vrem ca opinia lui să conteze pentru politicieni și după ziua votului, vrem să ne asigurăm că autoritatile nu vor mai încălca legile, că își vor respecta angajamentele, că vor munci pentru binele românilor și nu vor abuza de puterea ce le este doar temporar încredințată.

“România, implică-te” își propune să încurajeze și să sprijine dialogul dintre diferitele segmente ale societății noastre. Totodată, va acționa ca purtător de cuvânt în dialogul cetățeanului cu autoritățile, asigurând astfel, în transparență, o abordare unitară și coerentă în promovarea intereselor comune.