Mihaela Stoiciuc

Political Terrain

Sunt mamă, soție și antreprenor. De formație filolog, mă mândresc cu faptul că provin dintr-o familie care a contribuit, pe întinderea a mai multor generații, la educația copiilor. În activitatea mea de zi cu zi, conduc propria mea afacere din domeniul socio-educativ, pe care am creat-o în urmă cu 10 ani și pe care intenționez să o dezvolt în viitor.

Când mă uit la viața politică de la noi, primul gând care îmi vine este că societatea are nevoie de un alt fel de politică. O politică dusă în interesul societății, pentru oameni, pentru comunitate și pentru România. Dar pentru asta este nevoie ca oamenii cu adevărat valoroși să nu mai stea deoparte, ci să se implice și să se facă auziți.
Principalul obstacol este faptul că am așteptat prea mult soluții de la alții, deși țara are resursa umană care poate aduce rezolvările de care societatea are nevoie.

Acum este momentul să începem să construim, pe baze sănătoase, un viitor bun pentru copiii noștri. Avem capacitatea de a face asta și acum avem și oportunitatea, prin “România, Implică-te!”.