Vremea schimbării este acum.

“România, implică-te!” este o asociație care își propune să ofere o voce demnă și puternică fiecarui român ce va alege să aibă un cuvânt de spus în viața politică și civică. Suntem dintre cei care au înțeles că tăcerea și absenteismul ca forme de delimitare nu ne ajută pe noi, ci pe ei. Suntem cetățeni care au decis să se implice pentru că așa nu se mai poate!

Manifestul nostru

Conducere

Grupul de inițiativă

Venim din domenii diferite de activitate dar avem în comun seriozitatea și responsabilitatea cu care ne privim profesiile și, pentru o bună perioadă de timp, am crezut că este suficient ca aport personal la evoluția societății. Și poate ca ar fi fost așa dacă fiecare, dar mai ales politicienii, ar fi văzut lucrurile la fel. Suntem cetățeni care au decis să se implice pentru că așa nu se mai poate!

Vino alături de noi!

Ne dorim o societate mai unită și mai hotărâtă să își ceară drepturile. Vrem să nu mai ajungem să plătim din buzunarele noastre paraziți instituționali, să nu mai fim furați, disprețuiți, ignorați.

Vrem, pentru noi și copiii noștri, un viitor în care respectul, integritatea și responsabilitatea sunt valori cheie, un viitor mai bun.

Iar pentru asta, e nevoie să ieșim din amorțeală și să ne implicăm!

Avem nevoie de sprijinul tău pentru a face ca lucrurile să se întâmple.